BLOG:

Kort & godt om LGBT+

Kort & godt om LGBT+

Der er mange mennesker i vores samfund, som ikke ved noget om LGBT+, om regnbuemiljøet og om, hvad alle de forskellige bogstaver står for. Når man ikke kender til det, er det let at lade sig lede af sine fordomme, at komme til – uforvarende – at træde folk over tæerne, at  tage ting for givet, som støder og sårer andre mennesker, at vedtage love, der diskriminerer, og at stemple en stor del af befolkningen som værende ’forkert’. Denne bog vil gøre op med det. Jeg vil prøve at præsentere en anden måde at se vores samfund på, en anden måde at anskue køn og kønsidentitet på og en anden måde at tænke seksualitet og seksuel orientering på.”

Dette er et citat fra min bog Kort & godt om LGBT+ der udkommer d. 3. februar 2020 på Dansk Psykologisk forlag.

KORT & GODT OM LGBT+ giver konkret viden om LGBT+, hvad de enkelte bogstaver står for, og hvor mangfoldigt køn og køns­forståelse, kønsidentitet og seksuel orientering i virkeligheden er. Du kan også læse om minoritetsstress, regnbuefamilier og om udfordringer på arbejdspladsen, livet for unge LGBT+-personer og om LGBT+ og religion. Endelig er der gode råd til, hvordan pårørende og fagpersoner bedst kan støtte LGBT+-personer.

Du kan bestille bogen her.

Hvis du skynder dig, kan du nå at tilmelde dig vores gratis gå-hjem møde og bogreception. Vi holder det på udgivelsesdagen, d. 3. februar 2020, kl. 16-18 i PsykologPros lokaler i Køge. Du kan læse mere om arrangementet her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.