Online terapi

ONLINE TERAPI

Det kan være svært at række ud efter psykologhjælp, og for nogen er online terapi det, der skal til for at overvinde barrieren. For andre er det arbejdstider, handicaps eller geografi der er afgørende for, om man kan komme i terapi hos den psykolog man ønsker.

Internetbaseret terapi er derfor et rigtig godt supplement og alternativ til et traditionelt psykologbesøg, da det eliminerer geografiske og tidsmæssige begrænsninger. 

Du skal stadig skrive til mig her eller ringe til mig på 52 11 14 23, og så aftaler vi nærmere om, hvornår samtalen skal finde sted.

Til den teknisk interesserede: Du logger ind til din online terapisession via en standard browser. Mail og videokommunikationen/data imellem din PC og serveren er krypteret med SSL. Løsningen til afholdelse af videomøder er særlig udviklet til at sikre fortrolige samtaler i overensstemmelse med de Europæiske og Amerikanske retningslinjer for e-terapi – Retningslinjer som Dansk Psykolog Forening har valgt at følge. Du er dermed beskyttet i overensstemmelse med Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.