Vores undervisere

Alle vores undervisere er nøje udvalgt. Vi vægter kompetencer og faglighed højt, og derfor er vores undervisere nogle af landets allerdygtigste inden for deres felt. 

Scroll to Top

Nina Lildal-Schrøder

Nina Lildal-Schrøder er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2007, autoriseret af Psykolognævnet og godkendt som Specialist i Klinisk Psykologi og Specialist i Psykopatologi af Dansk Psykologforening. Hun har gennem de sidste 14 år arbejdet med forskellige former for sexologi, med sårbare og socialt udsatte mennesker og i psykiatrien.

Nina har haft egen praksis siden 2008. Hun har en solid erfaring i at arbejde med seksualitet og samliv, seksuel og kønslig mangfoldighed, psykiatriske diagnoser og følger af vold.

Nina er stifter af Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi, forfatter til bøgerne Kort & Godt om LGBT+ og Kort og godt om seksualitet, tidligere VISO-specialist og tidligere bestyrelsesmedlem og Uddannelsesleder i DACS (Dansk Forening for Klinisk Sexologi).

Jesper Bay-Hansen 

Jesper Bay-Hansen (f.1970) er speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi samt Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM). Jesper har derudover en amerikansk uddannelse i positiv psykologi.  

Til daglig arbejder Jesper i en privat sexologisk samtale klinik i Charlottenlund, hvor han tilbyder samlivsterapi samt sexologisk rådgivning og samtaleterapi. Jesper holder mange foredrag i både ind- og udland og er derudover forfatter til flere fagbøger om livsglæde, trivsel, seksualitet og sex- og samliv. 

Hjemmesiden: http://sexologiskprivatklinik.com 

Rikke Pristed

Rikke Pristed er autoriseret psykolog, og har taget uddannelsen som sexologisk rådgiver ved Universitetet i Agder. Hun har været ansat ved Jysk Sexologisk klinik fra 2009-2012, og åbnede i 2013 egen sexologisk klinik i Århus. I 2020 rykkede hun sin klinik til Bornholm. Hun underviser desuden på sexologiuddannelsen i Norge, hvor hun har været ansat som lektor/ekstern lektor siden 2013. 

Rikke har masser af undervisningserfaring fra både universiteter, kurser i Dansk Psykologforening, private virksomheder, offentligt regi og patientforeninger/interesseorganisationer. Hun har desuden i mange år været fast skribent i det norske blad ”Cupido”. 

Hjemmeside: www.rikkepristed.dk

Shlomy Ofer

Shlomy Ofer er uddannet psykomotorisk terapeut samt yoga- og meditationsinstruktør og har mange års erfaring med egen praksis samt forskning og formidling af viden indenfor mindfulness, kropsterapi, yoga, psykologi, neurofysiologi og nervesystemet. 

I de sidste 7 år havde han til opgave at implementere body-mind interventioner i det etablerede behandlingssystem, på sin daværende arbejdsplads i Militærpsykiatrisk Ambulatorium og Sexologisk Klinik, Region Hovedstadens Psykiatri. 

Han var blandt andet med til at etablere og facilitere mindfulness for grupper, par og individuelle forløb og opstarte forskning om hvordan mindfulness kunne implementeres i sexologien. Han har undervist studerende, læger samt psykologer om hvordan mindfulness og embodiment indgår i behandling af seksuelle problemstillinger – bl.a. Basal- og Specialistuddannelsen i Sexologi. Shlomy er indehaver af virksomheden Human Caring, hvor han fokuserer på behandling af traume, PTSD og seksuelle problemstillinger. Han er gift og har 4 børn.

Hjemmeside: www.humancaring.dk 

Mikkel Marquardsen

Mikkel Marquardsen er 1. reservelæge ved Sexologisk Klinik, Region Hovedstadens Psykiatri. Her rådgiver og behandler han almen sexologiske problemstillinger. Han faciliterer mindfulness for grupper – bl.a sammen med Shlomy – og bruger også mindfulness i individuelle samt samlivsterapeutiske forløb. Han forsker i effekten af at bruge mindfulness i en sexologisk kontekst og underviser jævnligt studerende, læger samt psykologer i både fysiologiske og psykologiske aspekter af sexologien, hvor bl.a. mindfulness indgår i mange af oplæggende. Kendskabet til mindfulness kommer fra hans kliniske erfaring og en årelang interesse for især Østens filosofi med mange retreats og rejser til Indien. Dette har dannet fundamentet for hans egen praksis samt et ønske om at bygge bro til den vestlige forståelse af krop og sind. På hjemmefronten tilbringer han det meste af sin tid med sin kæreste og børn og prioriterer et simpelt liv tæt på naturen. 

 Hjemmeside: www.bodymind.dk 

Karina Kehlet Lins

Karina Kehlet Lins har læst klinisk psykologi og systemisk familieterapi Belgien. Sidenhen har hun taget en videregående uddannelse i systemisk seksualterapi i Tyskland. Hun er dansker men har boet i udlandet i over 30 år. Siden 2001 har hun arbejdet som par- og familieterapeut i både Bruxelles, Berlin og København og har sideløbende arbejdet med forskellige centre for familieplanlægning. I 2011 begyndte hun at arbejde i København, hvor hun er supervisor for LGBT Danmark, arbejder i selvstændig praksis og underviser i sexologi på forskellige universiteter. I 2018 debuterede Karina med sin første bog ‘Samtalen om sex’ (Hans Reitzel), og bog nr. to, som er en introduktion til systemisk seksualterapi, er på vej. Hun bor og arbejder i Berlin nu, men rejser tit til Danmark for at fortsætte sit virke der.  

Hjemmeside: https://karinalins.com/

Camilla Tved

Camilla Tved, jordemoder, Master of science i sexologi, MAH. Master-projekt: ”Jeg ved jo godt, at de ikke tror at jeg findes – Queerpersoner i fertilitetsbehandling”, 2019. 

Selvstændigt praktiserende jordemoder og sexolog, specialiseret i køn, seksualitet og normkritik. Konsulent og underviser om bl.a. LGBTQ+ sundhed og familiedannelse, reproduktive rettigheder og normkritisk tilgang i sundhedsprofessioner. Faciliterer bl.a. Feministiske Barsels- og Forældregrupper og afholder seksualundervisning for voksne samt fødselsforberedelse for LGBTQ personer. Er en del af det normkritiske arbejdsfællesskab Huset for Køn, Krop og Seksualitet på Nørrebro i København. 

Hjemmeside: https://www.feministiskjordemoder.dk/

Per Linderoth

Per Linderoth er uddannet Manuvision kropsterapeut. Han har mange års erfaring som terapeut og har egen klinik i London. Denne praksis behandler hovedsagligt traumebaserede lidelser med vægten lagt på en dybere forståelse af regulering af det dysfunktionelle nervesystem gennem kroppen. 

Per har mere end 40 års erfaring med meditation, med Alba emoting (arbejde med følelser gennem åndedræt, muskulær spænding og afspænding samt ansigtsudtryk), sansebaseret vækkelse af følelsesmæssig hukommelse, rituel integration af krop, følelse og intellekt i rytmisk bevægelse. Han er også uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i København og har studeret matematik og fysik på DTU. 

Rosemarie Wedell-Wedellsborg

Rosemarie Wedell-Wedellsborg har en cand.scient.san.publ fra KU, men først og fremmest er hun medejer af den social-økonomiske virksomhed Props & Pearls, som hjælper kvinder med brystkræft, underlivskræft og vulvo-vaginale udfordringer. Props & Pearls hører til på Nikolaj Plads i København. Det er et sted, hvor kvinder kommer og køber hjælpemidler og beretter. Summen kanaliseres ud til andre kvinder qua websites som Knibnu.dk – 21 dages gratis knibetræning, When Love Hurts – smerter relateret til sex, MineBivirkninger.dk – bivirkninger relateret til anti-østrogenbehandling i forbindelse med brystkræft. Props & Pearls agerer brobygger mellem kvinderne og det etablerede sundhedssystem, herunder gennem det tværfaglige netværk Gynforum, hvor kommunalt ansatte Gynobs-fysioterapeuter og kontinenssygeplejersker mødes. Derudover har forskellige hospitalsafdelinger deres gang på Nikolaj Plads, hvor de kommer og udveksler erfaringer. 

Birthe Bonde

Birthe Bonde er fysioterapeut, uddannet i 1980, uroterapeut fra Göteborgs universitet i 1994, godkendt specialist i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi i 2019 og færdiguddannet sexolog i 2004 med autorisation fra NACS. 2010 fik hun autorisation som klinisk sexolog. Gennem 40 år har hun arbejdet med behandling af kvinder med alle former for inkontinens og kvinder med kroniske underlivssmerter og seksuelle problemer af fysisk art. De seneste 18 år har også mænd med inkontinens problemer og mænd med underlivssmerter samt erektil dysfunktion fået behandling på hendes klinik. Birthe underviser alle behandlergrupper i sundhedsvæsenet og holder en del foredrag både herhjemme og i udlandet om underlivsproblematikker, diagnostik og behandling. Birthe har endvidere tidligere været formand for fagforum for Gynækologisk og obstetrisk fysioterapi i 10 år (DUGOF), været bestyrelsesmedlem i 4 år i Uroterapi foreningen, været næstformand i Kontinensforeningen i 4 år og er nu protektor for Kontinensforeningen samt 2012-16 bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Vulvalidelser(DSVL). 2016 blev hun kåret som årets fysioterapeut af Danske Fysioterapeuter. 

Hjemmeside: www.birthebonde.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.