Om PsykologPro

OM PSYKOLOGPRO

Jeg hedder Nina Lildal-Schrøder, bruger pronomen hun/hende og er 45 år gammel. Jeg blev uddannet som psykolog fra Århus Universitet i 2007, autoriseret af Psykolognævnet og godkendt som Specialist i Klinisk Psykologi og Specialist i Psykopatologi af Dansk Psykologforening. Jeg har gennem de sidste 14 år arbejdet med forskellige former for sexologi, med sårbare og socialt udsatte mennesker og i psykiatrien.

Jeg har haft egen praksis siden 2008. Jeg har en solid erfaring i at arbejde med seksualitet og samliv, seksuel og kønslig mangfoldighed, vredeshåndtering, psykiatriske diagnoser og følger af vold.

Jeg er en erfaren terapeut, såvel som både supervisor, underviser og  som tester i forbindelse med større eller mindre psykologiske undersøgelser.

I min praksis er respekt, empati og nysgerrighed nøgleord, og jeg sætter en ære i at møde alle fordomsfrit og professionelt. Faglig ekspertise og oprigtighed danner grundlag for mit virke.

Som psykolog arbejder jeg i henhold til de etiske regler for Nordiske Psykologer.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg er stifter af Psykologfagligt selskab for klinisk sexologi. Derudover er jeg ejer af firmaet Sexologisk UddannelsesCenter, der udbyder kurser i sexologi til fagpersoner.

I 2019 udgav jeg bogen Kort og godt om LGBT+. I 2021 udkom min bog Kort og godt om seksualitet.

Betaling

Du kan betale kontant eller pr mobilepay efter hver session. Jeg tager ikke dankort.

Jeg har ikke ydernummer. Det betyder, at du ikke kan bruge din henvisning fra lægen hos mig. Har du derimod en sundhedsforsikring, kan du bruge den hos mig, da jeg er autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn. Du kan læse mere om sundhedsforsikringer her.

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark”? Så er det også muligt at få et tilskud på enten 200 kr eller 300 kr. pr. time. Ring til dem og hør om det også er muligt for dig.

Afbud

Ved samtaler i klinikken skal afbud meldes senest 24 timer før, ellers faktureres det fulde beløb. Det samme gælder for udeblivelser. Afbud skal være på telefon eller mail.

Ved supervision i klinikken på 2 timer eller derover, skal afbud meldes senest 7 dage før, elleres faktureres det fulde beløb. 

Ved udkørende opgaver på over 2 timer skal afbud meldes senest 4 uger før start, for at være uden beregning. Aflysning 2-4 uger før start afregnes 50% af honoraret. Aflysning 0-2 uger før start afregnes 75% af honoraret. Afbud skal være på mail.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.