Kursus seksualitet og handicap

Seksualitet og handicap

Formål:  

Ifølge WHO er seksuel sundhed en tilstand af fysisk, mental og social trivsel relateret til seksualitet. Det kræver en positiv og respektfuld tilgang til seksualitet og seksuelle forhold, såvel som muligheden for at have sikre seksuelle oplevelser, fri for tvang, diskrimination og vold. 

I FN’s Handicapkonvention står der: “Mennesker med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse må ikke nægtes mulighed for at opleve deres egen seksualitet, have seksuelle forhold og blive forældre. De skal have samme adgang som andre til svangerskabsforebyggende midler samt til oplysning i tilgængelig form om deres seksuelle funktion.”   

Men hvordan håndterer man koblingen mellem seksualitet og handicap, som personale der arbejder med mennesker med et handicap? Hvordan taler man om det? Hvordan holder man fast i sine egne grænser, samtidig med, at man hjælper borgeren bedst muligt? 

Kursusform: 

Dette kursus giver over to dage et grundigt indblik i seksualitet generelt, hvordan seksualitet påvirker og påvirkes af en enten fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse og hvordan man som personale bedst muligt kan tale om sex og seksualitet med borgeren. Jeg krydrer undervisningen med refleksionsøvelser og debat. Der vil være mulighed for at have konkrete problematikker eller cases med, og jeg vil bestræbe mig på at gøre undervisningen så praksisnær og anvendelig som muligt. 

Målgruppe: 

Fagpersoner der arbejder med mennesker med et fysisk eller psykisk handicap. 

Pris:

2 dage for op til 30 deltagere; 30.000,- kr. ex moms

Lokaler/forplejning: Kunden afholder selv udgiften til lokaler og forplejning.  

Kontakt/forespørgsel/information: info@psykologpro.dk eller tlf: 52111423  

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular. Herefter tilsendes en faktura. Din tilmelding er bekræftet, når vi har modtaget betaling.  

Pris

30.000,- kr.

prisen er pr. person ekskl. moms

Få vores nyhedsbrev

Kursus tilmelding

Startdato

Tidspunkt

Pris ekskl. moms

30.000,- kr.

Sted

Kursus form

Målgruppe

Fagpersoner der arbejder med mennesker med et fysisk eller psykisk handicap.

Foredragsholdere

Nina Lildal-Schrøder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.