Kursus seksualpolitik

Seksualpolitik

Formål:

På mange sociale tilbud kan medarbejderne ofte være i tvivl om, hvordan de skal handle, når de oplever seksuel adfærd hos borgerne. Dette kan skyldes, at personalegruppen ikke taler åbent om seksualitet og ikke har klare retningslinjer for, hvordan personalet skal forholde sig. Med en seksualpolitik kan I sikre jer, at alle medarbejdere ved, hvordan de skal forstå og handle, når de oplever seksuel adfærd hos borgerne. En seksualpolitik kan dermed sikre, at borgerne får en værdig, fordomsfri og kvalificeret hjælp til seksualiteten og at personalet vil opleve mere faglig sikkerhed i arbejdet med det ofte tabubelagte område seksualitet.  

Temaer:

I løbet af dagen vil blive klogere på hvad en seksualpolitik bør indeholde, I vil prøve at udarbejde en seksualpolitik til jeres arbejdsplads og I vil få redskaber til hvordan den kan implementeres. Kursusform: Over en dag får I en grundlæggende viden om ovenstående emner. I vil endvidere få tid til at arbejde med deres helt eget første udkast til en seksualpolitik, under kyndig vejledning fra underviser.  

Målgruppe:

Medarbejdere fra sociale tilbud, der tilbyder støtte til mennesker med alle former for funktionsnedsættelser, psykiske lidelser og sociale udfordringer.  

Pris:

1 dag op til 20 personer: 15.000 kr. ex. moms

Lokaler/forplejning: Kunden afholder selv udgiften til lokaler og forplejning.  

Kontakt/forespørgsel/information: info@psykologpro.dk eller tlf. nr.: 52111423 

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular. Herefter tilsendes en faktura. Din tilmelding er bekræftet, når vi har modtaget betaling.  

Pris

1 dag op til 20 personer: 15.000 kr. ex moms

prisen er pr. person ekskl. moms

Få vores nyhedsbrev

Kursus tilmelding

Startdato

Tidspunkt

Pris ekskl. moms

1 dag op til 20 personer: 15.000 kr. ex moms

Sted

Kursus form

Målgruppe

Medarbejdere fra sociale tilbud, der tilbyder støtte til mennesker med alle former for funktionsnedsættelser, psykiske lidelser og sociale udfordringer. 

Foredragsholdere

Nina Lildal-Schrøder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.